سلام خسته نباشید من سه هفته پش سابسیژن انجام دادم وبعد از این که ورم از بین رفت دو تا توده سفت زیر پوست روی دوگونه ام موند که باعث نگرانی من شد و به دکترم مراجعه کردم و ایشون گفتند که طبیعیه و خونمردگیه وچون داره کلاژن سازی انجام می شه اما الان بعد از ده روز مراجعه به دکترم هنوز هم این توده ها هستند .می خواستم نظر یک دکتر دیگه رو هم که سابسیژن انجام می دن جویا بشم .به نظر شما این موضوع طبیعیه و چقدر زمان می بره که اگه خونمردگی هست جذب بشه واگه خونمردگی نباشه و جذب نشه چکار باید بکنم البته به دکترم مراجعه می کنم اما بهتره ه نظر یک دکتر دیگه رو هم بدونم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این توده ها قبل از یکماه از بین میرود. نگران نباشید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

پارگی یا سوراخ شدن مثانه

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی- 1

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چه علت هایی موجب ریزش مو در مردان میشود؟

دیسک گردن چیست

شایع ترین علل ابتلا به عفونت قارچی پوست

دانستنیهای جراحی پروستات از طریق مجرا

ایا پروستات باعث عدم نعوظ میشود؟

تغذیه مناسب پوست

سقط مکرر - بخش چهارم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]