به نام خدا احتراما باطلاع میرساند من حدود 6ماهه باردارهستم و 1 هفته است که چهار انگشت دست راست من بی حس شده وگاهی اوقات درد میکند لطفا راهنمایی فرمایید علت چیست ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ممکن است دچار سندرم کارپال تانل یعنی تنگ شدن کانالی که عصب این چهار انگشت از آن می گذرد شده اید این مساله در بارداری و پس از زایمان شایع است و نیازمند بررسی توسط یک ارتوپد می باشدو. حتما به پزشک مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیسندرم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

چطور حالت بدن مان را تصحیح کنیم ؟

پیشگیری از کیست کلیه، علائم کلیه پلی کیستیک

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کندروتین در ورزشکاران

رآکوتان چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بررسی کاربردهای درمانی و تشخیصی تحریک مغناطیسی مغز

التهاب فاشیای کف پا چیست؟

این رفتارها قوه شنوایی را تهدید می کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

كاهش وزن در ورزشكاران

بلفاروپلاستی غیر جراحی پلک با پلاسما جت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]