سلام و خسته نباشید. ایا استفاده سفکسیم اثرات قرصهای ضد بارداری را کم میکند و لازم به استفاده از روش دیگری هم هست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. سفیکسیم همزمان با قرص های پیشگیری از بارداری قابل استفاده است و گزارشی مبنی بر کاهش اثر قرصها وجود ندارد. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

رژیم غذایی مناسب برای محافظت از سلامت پروستات

فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اهمیت رژیم غذایی در سلامت استخوان و مفاصل و پیشگیری از پوکی استخوان

جوان سازی چانه و گردن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیپوم چیست؟

علائم ریزش مو با الگوی مردانه

تشخیص و درمان شکستگی ستون فقرات

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق چربی در کدام قسمت های صورت انجام میشود؟

محصولات موضعی ضد ریزش مو در بازار