facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوالات پزشکی کاربران

سوال :

سلام دکتر من سی و سه ساله ام دور چشم الان چروک ندارم میخواستم کرمی بهم معرفی کنید که پیشگیری کنه و مرطوب کننده باشه ولی تو اینترنت مطالب خوندم کسایی که از دور چشم استفاده کردن گفتن با استفاده از کرم چروکشون بیشتر شده یا لک زده یا پف کرده برای همین مردد شدم نظر شما دراین باره چیه؟؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرم دور چشم ystheal avene برای پیشگیری مناسب است [ 1398-08-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دکتر من سی و سه ساله هستم پوستم چربه و جوش زیر پوستی دارم میخواستم یه سرم ضد چروک خوب و تاثیر گذار بهم معرفی کنید و بفرمائید چند دوره استفاده کنم ؟؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام سرم بوستر اریکه تازمانی که جواب لازم را بگیرید از مصرف سرم [ 1398-08-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خدا قوت من به دلیل افتادگی پلکهایک نمی توانم پیشانی ام را بوتاکس کنم پزشکان تزریق ژل از کشور کره را پیشنهاد کردن نظر شما چیست؟ و اینکه مثل تزریق بوتاکس کاملا خطوط از بیم می روند یا خیر ممنون خانم سی و هفت ساله


دکتر گیتا فقیهی :

سلام خیر مورد تائید اینجانب نیست ژلهای کره ایی هم پاسخگو مشکل شما نمی باشد [ 1398-08-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دکتر آیا سرم انرژی بوستر اریکه برای چروک مناسب است برای پوست چرب شما این محصول را تایید میکنید؟؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله-مورد تائید است [ 1398-08-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من ۳۲ سال دارم و خانومم ۲۷ سال برای فرزند اول مشکلی نداشتیم و خانومم طبیعی باردار شد الان حدود دوساله خانومم برای نازایی تحت درمانند و سه بار هم آی یو آی شد و نتیجه نداد این ماه در مرکز ناباروری اقدام به پی جی دی کردیم و دوتا جنین تشکیل شد که یکی انتقال داده شد و اون یکی جنین گفت باید با تعهد خودتان انتقال داده بشه ،و فعلا فریز شده . چون یک گذارش با کرومزوم های وای ، او و یکی دیگه با کرومزوم پسر ایکس ، وای داره . اگر این جنین انتقال داده بشه مشکلی پیش میاد ؟


دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. جنین yoکه قطعا مشکل داره و ارزش فریز کردن هم نداره. همون جنین xyمنقل بشه. [ 1398-08-05 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانم دکتر ببخشید به من کرم ضد چروک صورت از برند سن روژه را معرفی کردید قبلا سوال کردم چه مدت میتونم کرم را تمدید کنم یعنی همیشگی استفاده کنم یا یک دوره کافیه؟؟ولی برای کرم دور چشم بهم جواب دادید برای صورت جواب ندادید


دکتر گیتا فقیهی :

سلام مشکلی اگر در استفاده ندارید میتوانید ممتد استفاده نمایید [ 1398-08-04 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام جوانی 27 ساله هستم که مدت 4 سال است متاهل شده ام . با توجه به ریزش مو مدت 6 سال قرص فیناستراید 1 مصرف کردم اکنون یک ماه است مصرف نداشته و قصد بارداری داریم با توجه به عوارض قرص مذکور اگر ازمایش اسپرم دهم و مشکلی نشان ندهد تا چه مقدار خطرناک است ؟ از طرفی ایا جواب رضایت بخش ازمایش به تنهایی کافی است .


دکتر نرگس علیان :

سلام بهتر استفاده نشود دارویی برای اقدام بارداری [ 1398-08-02 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من چای سبز به طور مرتب استفاده میکنم وقتی چای تازه دمه رنگ چندانی نداره ولی بعد ریختن توی فلاسک بعد چند ساعت تیره و کدر میشه آیا ان نشان نامرغوب و تقلبی بودن چای هستش میشه این چای تیره رنگ رو مصرف کرد همون مزیت چای تازه دم رو داره؟


دکتر منصور ریسمانچیان :

دورد بر شما، واقعیتش این جواب رو شما از متخصصین صنایع غذایی باید بگیرید چون اونها هستند که ترکیبات غذاها رو بیشتر میدونن ما بیشتر روی مقدارها و میزانهایی که شما باید استفاده بکنید باید نظر بدیم فقط میتونم بگم که میزان زیاد چای سبز هم خوب نیست زیادش اسید معده رو زیاد میکنه، افت انرژی میده و در نهایت ممکنه منجر به افزایش اشتها بشه ولی دو فنجون در روز با یه مقداری عسل و دارچین به نظر من ایده آل ترین حالت هست. [ 1398-08-01 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام .چند روزی هستش که لرز دارم بدون تب ،البته از داخل احساس داغ بودن میکنم. اول سفکسیم خوردم یه ذره خوب شدم و به قرص خوردن ادامه دادم ولی باز لرز و داشتم. تا اینکه دکتر رفتم و دکتر به من پنی سیلین تزریق کرد چون وقتی گوش و گلوم و معاینه کرد گفت عفونت داره در حالی که اصلا گلوم درد نمیکرد و مشکل بلع هم نداشتم وقتی به دکتر گفتم گفت عفونت بدون علائمه. و دارویی که بهم داد دیفن هیدرامین بود و کلد استاپ و هیچ آنتی بیوتیک نداد. حالم خوب بود تا اینکه بعد از ظهر دوباره احساس لرز کردم . مشکل چیه؟


دکتر منصور ریسمانچیان :

درود بر شما، واقعیتش این بیماری نیست که بشه از راه دور راهنمایی کرد چون که حتی با معاینه نمیشه تشخیص داد شاید آزمایش لازم باشه ولی اگر که تب ندارید ممکنه اصلا یک ویروس باشهو باید دورش رو طی بکنه پس به هر حال زیر نظر پزشک های خودتون باشید تا معاینتون بکنند و تشخیص بدن که چی هستش اگر که نتیجه نگرفتید یه پزشک متخصص عفونی شاید بتونه بیشتر کمکتون بکنه ولی گاهی این بیماری ها فقط یه ویروس هستند و دورشون باید طی بشه حتی نیاز به هیچ نوع آنتی بیوتیکی ندارند یه مقدار استراحت و مراقبت باعث بهبود میشه. [ 1398-08-01 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام دختری 28 ساله هستم 7 سال است که به روانپریشی و دوقطبی و وسواس فکری مبتلا هستم در ضمن آسم نیز دارم داروهای دپاکین 200 روزی 2 عدد ریسپریدون 4 روزی 2 عدد فلووکسامین 50 روزی 2 عدد و بی پریدن 2 شبی یک عدد استفاده می کنم و برای آسم دارو استفاده نمی کنم از مصرف دارو و عوارض ان مثل لرزش دست و پا و افسردگی خسته شدم می شود با تغذیه صحیح و مناسب و بدون مصرف دارو بیماری ام درمان شود لطفا راهنمایی کنید ؟ متشکرم .


دکتر منصور ریسمانچیان :

سلام، واقعیتش تغییر و تعدیل لایف استایل شامل تغذیه، تحرک، تنظیم خواب، کنترل استرس و ... میتونه کمکتون بکنه ولی اینکه دارو رو قطع بکنید نه. در واقع دارو رو شما اگه خواستید کاری بکنید باید زیر نظر روانپزشکتون این کار رو انجام بدیدیعنی تغذیتون رو درست کنید، تحرک و خوابتون درست بشه کلاس های کنترل استرس برید، روش های کنترل استرس رو از روانشناستون یاد بگیرید ولی نهایتا زیر نظر روانپزشک باشید چون قطع کردن دارو خیلی خطرناک تر از عوارضی هست که الان شما درگیرش هستید. [ 1398-08-01 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من دختری ۲۶ساله ام .لا پوست سفید که دکتر بهم گف بیماری روزاسه دارم.تاالان ۱۰۰تا قرص داکسی سیلین خوردم و یه سری داروی ساختنی که به داروهای ساختنی صورتم حساسیت نشون داد و باخوردن قرصا فقط جوش زدنم کم شد ولی تاثیر چندانی براقرمزی پوستم نداشت و پوستم خیلی حساسه باید چیکارکنم


دکتر رضا رباطی :

در مورد قرمزی پوست در این بیماری در صورت عدم بهبودی با درمان دارویی نیاز به لیزر می باشد. [ 1398-07-29 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام پنجاه و سه سن. کارم فیلمبرداری و مونتاژ فیلم. هم زیاد می ایستم و می نشینم. مدت چهار پنج سال است کمر درد دارم و حدود دوسال است که عصب سیاتیکم را درگیره و درد تا پاشنه پایم می آید و بیشتر از بیست دقیقه نمی توانم بایستم . جواب ام آرآی و عکس را تقدیم می کنم به چند پزشک مغز و اعصاب متخصص ارتوپدی و متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کردم . یک پزشک گفتند که باید عمل کنم و دیگران گفتند که با فیزیوتراپی و ورزش خوب می شود ولی هم لیزر درمانی وهم بقیه جواب ندادندلطفاراهنمایی کنید


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اگر با روش های درمانی طبی مشگل حل نشده است با لیزر پلاسما احتمالا قابل درمان است. جواب دقیقتر پس از معاینه [ 1398-07-27 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام جوانی 27 ساله هستم که مدت 4 سال است متاهل شده ام . با توجه به ریزش مو مدت 6 سال قرص فیناستراید 1 مصرف کردم اکنون یک ماه است مصرف نداشته و قصد بارداری داریم با توجه به عوارض قرص مذکور اگر ازمایش اسپرم دهم و مشکلی نشان ندهد تا چه مقدار خطرناک است ؟ از طرفی ایا جواب رضایت بخش ازمایش به تنهایی کافی است .


دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. توصیه میشود تا سه الی شش ماه اقدام نکنید. سه ماه بعد از قطع دارو میتوانید ازمایش اسپرم انجام دهید. [ 1398-07-26 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و ادب خانم دكتر من دوماهه باردارم و يك بار نفهميدم جگر خوردم و بعداً فهميدم كه خوردن جگر مضره ايا ممكنه خدا نكرده عوارضي داشته باشه و اينكه من يك بار غذاى بيرون خوردم كه مونده بود و نگرانم و يه بار هم ورزش دو تند انجام دادم و بعدش عضلاتم درد گرفت ؟ سپاسگزار ميشم اگر پاسخ بدين


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. خیر مشکلی نیست. [ 1398-07-26 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم به دلیل افتادگی عضله های پلکم پزشکان اجازه بوتاکس خطوط پیشانی را نمی دهند و پیشنهاد تزریق ژل کشور کره در این ناحیه را دادن سوالم این است آیا تاثیر ژل به خوبی بوتاکس است یعنی مثل بوتاکس کاملا صاف و یکدست می شود یا خیر و نظر شما در باره این نوع ژل برای کشوره کره چیست با تشکر


دکتر رضا رباطی :

در مورد خطوط پیشانی در سنی که هستید تزریق بوتاکس مناسبتر است. تزریق ژل در ناحیه پیشانی توصیه نمی شود.البته تصمیم گیری دقیق تر بر اساس معاینه میسر است. [ 1398-07-25 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام همسرم 38 ساله حدود دو سالی دچار ریزش موی در قسمتی از فرق سر شده که اکنون پیشرفت هم کرده پزشک برای او بیوپسی تجویز کرده ایا ضرورت دارد با تشکر


دکتر رضا رباطی :

اگر شدت ریزش مو زیاد باشد به ویژه اگر با تعییرات پوست سر همراه باشد انجام بیوپسی جهت دستیابی به تشخیصی دقیق تر لازم است. [ 1398-07-25 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خسته نباشید یک هفته پیش عمل لیزر انجام دادم هنوز یکم کف پام گزگزمیکنه علتش چیه؟


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام طبیعیه ، بهبودی کامل با لیزر نیاز به زمان است. قبل از عمل توجیه شده اید. در برگه ای که بعد از عمل داده شده، نوشته شده است . به مقالات سایت مراجعه کنید. یک ماه بعد از عمل جهت معاینه مراجعه کنید. [ 1398-07-24 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقت بخیر عکس های ام ار ای و جواب ام ار ای را خدمتتون فرستادم میخواستم ببینم با لیز درمان میشه یا نه بعدم پای چپ که درد میکنه قطرش خیلی داره کم میشه علتش از همین دیسکه یا چیز دیگه هست ممنون میشم جواب بدید؟


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام احتمالا با لیزر قابل درمان هستید. جهت معاینه مراجعه کنید. [ 1398-07-24 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقت تون بخیر ببخشید در نوک انگشت سبابه دست بنده زگیل زده . و به این صورت هست که وسطش یک سوراخ هست که دردناکه. ممکنه راهنمایی بفرمایید. متشکر


دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرایو تراپی توصیه میشود [ 1398-07-22 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام آیا درمانی برای ازبین بردن دائمی و بدون بازگشت تیرگی های زیربغل حتی قسمتهایی که دارای موهای زائد نیستند دارای خطوط قهوه ای رنگ و تیرگی هستند و کشاله ی ران و ناحیه ی تناسلی وجود دارد باتوجه به اینکه یک دوره ی ۱ماه و نیمه از پماد آداپالن زیر نظر پزشک استفاده کردم ولی نتیجه ای نداشت لطفا راهنمایی کنید چه درمانی باید صورت بگیرد جنسیت زن سن ۲۲ سال


دکتر گیتا فقیهی :

سلام روش های درمانی لیزر الکس/ipl و استفاده از پمادهای لایتنر در بهبود و رفع تیرگی تاثیر گذار است [ 1398-07-22 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
تشويق كودك بايد متناسب با عمل كودك باشد


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان