سلام و عرض ادب. دکتر مقاله شما در مورد لیزر برای درمان آکنه رو خوندم. من آکنه بسیار شدید دارم و حتما میخوام در کنار درمانهای دیگه از لیزر هم برای درمان جوشهام استفاده کنم. بدون توجه به هزینه به نظر شما کدوم از این لیزرها برای درمان آکنه بهترین نتیجه رو میده؟ بسیار ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع ضایعات دارد ولی کلا IPL ,PDL خوب هستند [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

راهکارهای افزایش ماندگاری و نقاط تزریق فیلر و ژل صورت

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

قرصهای پیشگیری از بارداری نسل سوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بلوک عصب ژنیکولار با امواج رادیو فرکوئنسی

هر آنچه باید در مورد علت و علائم دیسک کمر بدانید

انحرافات جنسی(پارافیلیا)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کاربردهای کربوکسی تراپی پوست چیست؟

علت ایجاد انحنای غیر معمول آلت تناسلی چیست؟

میوم رحم و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

صفر بودن تعداد اسپرم یا آزوسپرمی