با سلام و احترام . من مدت دو هفته است که درسمت چپ پایین کمر و هم ساق پا درد دارم. ولی هم روی پنجه ها و هم روی پاشنه های پا می توانم راه بروم . در انگشتان پا هم احساسبیحسی ندارم. نظر دکتر معالجم عمل باز فوری است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بیرون زدگی دیسکL4L5 دارید. درمان بیرون زدگی دیسک در صورت نداشتن علائم عصبی در مرحله اول استراحت و درمان های دارویی است. اگر بیمار به این روش ها پاسخ ندهد انجام اقدامات دیگر نظیر عمل باز یا استفاده از لیزر ضرورت پیدا میکند. [1397-03-18]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

نقش آب در ورزشکاران

عادت های آسیب رسان به کلیه ها

عفونت مغزی مننژیت چیست و راههای پیشگیری از این بیماری کدام است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نمونه برداری پستان چیست و چطور انجام می شود؟

چگونه سرطان سينه را تشخيص دهيم؟

لمینیت و ونیر کامپازیت

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

دستورات پس از عمل بلفاروپلاستی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

ساختمان چشم انسان

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]