با عرض سلام خدمت پزشک گرانقدر. 1 سالی خارش شدید بدن در تمام بدنم و غیر قابل کنترل دارم و پوستی نه چرب و نه خشک دارم که با خاراندن قرمزی پوست را به همراه دارد و لکه قرمز ایجاذ شده و دوباره به حالت اول برمیگردد پزشک پوست مراجعه کردم اصلا روی بیماری توفیقی نداشته. با مصرف سیتیریزین و تلفست 2 روزی خارش قطع میشود و دوباره شروع میشود. دکتر زیادی رفتم اما نتیجه نگرفتم خیلی کلافه ام کرده آیا آلرژی یا بیماری پوستی راهنمایی کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظرم کهیر دارید باید مدت حدود 3 ماه از آنتی هیستامین استفاده نمایید و پرهیز غذایی داشته باشید تا بهبود داشته باشید به پزشک مراجعه کنید تا درمان دقیقی داشته باشید [1401-09-26]

پاسخ سوال پزشکیکهیر بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

کاربرد سونوگرافی آنومالی

حس چشایی و بویایی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

عکس پانورامیک دندان چه کاربردی دارد؟

نیاز الکترولیت هادر بدن ورزشکاران

دانستنی های پاکسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه بیماریهایی ایجاد خارش پوست میکنند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سونوگرافى داپلر ترانس كرانيال (TCD) چگونه انجام میشود؟

گزگز پاها ،دردپا،اختلالات پا