توصیه های غذائی برای افزایش حافظه
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irنمک و چربی های اشباع کمتری مصرف کنید، چربی امگا 3 که در ماهی زیاد است، بیشتر مصرف کنید. تمشک، توت فرنگی، اسفناج و سیر بیشتر مصرف نمائید.
سویا را هفته ای یکبار در برنامه غذایی خود بگنجانید و مکمل اسید فولیک، B12، VITE برایتان مفید است.
مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها برای بهبود حافظه مفید است.
میوه ها و سبزیجات رنگی، سبوس ها و روغن های گیاهی منابع خوبی هستند.
از طرفی باید بدانید: افرادی که در معرض سرب (مانند هوای آلوده) قرار دارند و همچنین کسانی که از ظروف خش دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می کنند، ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند، که این دو می توانند اختلال حافظه ایجاد نمایند.
مقدار وزن خود را در حد متعادل نگه دارید، مصرف متعادل موادغذائی و داشتن فعالیت بدنی، علاوه بر حفظ سلامت کلی بدن باعث حفظ سلامت مغز و حافظه می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
ارتز و انواع کفی کفش طبیدکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] آسیبهای ناشی از استفاده مکرر کرم پودر برای پوستدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] درباره مزوتراپی بیشتر بدانیددکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] سونوگرافی آنومالی اسکن چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] واژینیسموس یا دخول دردناک چیست ؟دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ] پوکی استخوان در مرداندکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ] نگهداری از لامینیت هادکتر رامین مشرف [ متخصص پروتزهای دندانی ] جفت اکرتا چیست و چگونه درمان میشود؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] چگونه درد لگن بر سلامت جنسی فرد تأثیر می گذارد؟دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت