توصیه های غذائی برای افزایش حافظه
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irنمک و چربی های اشباع کمتری مصرف کنید، چربی امگا 3 که در ماهی زیاد است، بیشتر مصرف کنید. تمشک، توت فرنگی، اسفناج و سیر بیشتر مصرف نمائید.
سویا را هفته ای یکبار در برنامه غذایی خود بگنجانید و مکمل اسید فولیک، B12، VITE برایتان مفید است.
مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها برای بهبود حافظه مفید است.
میوه ها و سبزیجات رنگی، سبوس ها و روغن های گیاهی منابع خوبی هستند.
از طرفی باید بدانید: افرادی که در معرض سرب (مانند هوای آلوده) قرار دارند و همچنین کسانی که از ظروف خش دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می کنند، ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند، که این دو می توانند اختلال حافظه ایجاد نمایند.
مقدار وزن خود را در حد متعادل نگه دارید، مصرف متعادل موادغذائی و داشتن فعالیت بدنی، علاوه بر حفظ سلامت کلی بدن باعث حفظ سلامت مغز و حافظه می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
ناتوانی مرد در دخول چه علتی دارد و چگونه درمان می شود؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] اگر بعد از بوتاکس دچار افتادگی پلک شویم...؟!دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] علائم و تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردندکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] انواع روشهای درمانی برای لاغریدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] علل ورم پا و اندام تحتانیدکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] انواع کاربردهای تزریق بوتاکس چیستدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] نفروپاتی دیابتی چیست؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] هشت شایعه در مورد کمر درددکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت