توصیه های غذائی برای افزایش حافظه
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irنمک و چربی های اشباع کمتری مصرف کنید، چربی امگا 3 که در ماهی زیاد است، بیشتر مصرف کنید. تمشک، توت فرنگی، اسفناج و سیر بیشتر مصرف نمائید.
سویا را هفته ای یکبار در برنامه غذایی خود بگنجانید و مکمل اسید فولیک، B12، VITE برایتان مفید است.
مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها برای بهبود حافظه مفید است.
میوه ها و سبزیجات رنگی، سبوس ها و روغن های گیاهی منابع خوبی هستند.
از طرفی باید بدانید: افرادی که در معرض سرب (مانند هوای آلوده) قرار دارند و همچنین کسانی که از ظروف خش دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می کنند، ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند، که این دو می توانند اختلال حافظه ایجاد نمایند.
مقدار وزن خود را در حد متعادل نگه دارید، مصرف متعادل موادغذائی و داشتن فعالیت بدنی، علاوه بر حفظ سلامت کلی بدن باعث حفظ سلامت مغز و حافظه می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
ماموگرافی دیجیتال چیست؟دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ] واکسن گارداسیل برای پیشگیری از زگیل تناسلیدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] نقش نوار عصب و عضله در گردن درددکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] جراحی های مناسب برای بهبود ضعیفی چشمدکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] پاکسازی پوست، اولین مرحله درمان جوشدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] سادیسم جنسی چیست؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] علل ایجاد بیماری تنگی کانال نخاع گردندکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت