مقابله با برخی بیماری های مزمن
نخود فرنگی دارای خواصی است که به پیشگیری از برخی بیماری های مزمن کمک می کند، از جمله :
بیماری قلبی
سرطان
دیابت
وجود مواد غیر مغذی در نخود فرنگی
علیرغم خواص زیادی که نخود سبز دارد، وجود برخی مواد غیر مغذی نیز در نخود فرنگی تایید شده اند. این مواد در بسیاری از مواد غذایی از جمله حبوبات و غلات وجود دارند که می توانند بر روی هضم غذا و جذب مواد معدنی تاثیر بگذارند.گرچه این مواد برای اکثر افراد نگران کننده محسوب نمی شوند، اما به هرحال باید تاثیر آنها را مد نظر قرار داد. این مواد بیشتر بر روی افرادی تاثیر می گذارد که حبوبات را به عنوان غذای اصلی خود انتخاب کرده اند و یا در افرادی که در معرض خطر سو تغذیه هستند.
دو مورد از رایج ترین مواد غیر مغذی در نخود فرنگی عبارتند از:
فیتیک اسید Phytic acid : بر روی جذب مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، زینک و منیزیم تاثیر می گذارد.
لکتین Lectins : منجر به بروز علائمی مانند گاز و نفخ می شود و بر روی جذب مواد مغذی تاثیر می گذارد.گرچه لکتین به میزان زیادی در این سبزی وجود ندارد، اما در برخی افراد باعث بروز مشکل می شوند، به ویژه اگر بخش اصلی رژیم غذایی باشند. خبر خوب اینکه برای پیشگیری از ناراحتی و مشکلات گوارشی مربوط به نخود فرنگی می توانید اقداماتی انجام دهید.
می توانید میزان مصرف نخود سبز خود را محدود کنید و یا آن را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود انتخاب کنید. یا روش آماده سازی آن را به گونه ای تغییر دهید تا تاثیرات آن بر روی دستگاه گوارش کاهش پیدا کند، به عنوان مثال خیساندن نخود سبز به کاهش میزان لکتین موجود در ان کمک می کند و در نتیجه هضم ان راحت تر می شود.
البته میزان این مواد در نخود فرنگی کمتر از حبوبات است، بنابراین معمولا باعث بروز مشکل نمی شوند، مگر اینکه به میزان زیاد و به طور مداوم مصرف شوند.
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.