مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
انسداد مجاری اشکی چیست و چگونه درمان می شود ؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] علت خشک شدن و درد انگشتان دست بعد از خوابدکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] چه کسانی باید ماموگرافی انجام دهند؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] مشکلات گوارشی و جوش صورتدکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] بررسی روشهای غیر دارویی درمان ریزش موکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] درمان پیرگوشی-قسمت اولدکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ] آیا پیسی درمان دارد؟دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] رژیم غذایی مناسب در بیماران مستعد ابتلا به سنگ کلیهدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت