مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
تاثیر مزونیدلینگ برای جوانسازی پوستدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] سرگیجه چیست و چگونه درمان می شود؟دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] آیا بعد از عمل جراحی پلک میتوان بوتاکس تزریق کرد؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] علت ترک پوستدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] رتروگرید پیلوگرافی چیست ؟دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] انواع جای جوشکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] درمان کک و مک با لیزرکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] نحوه عملکرد و کاربرد لیزر CO2 فرکشنالدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] آیا انجام رادیولوژی کمر خطرناک است؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت