مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
کنترل صدای بلند و سلامت شنواییدکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ] مراقبت های پس از جراحی لیزیکدکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] چرابایداز ناخن ها مراقبت کنیم؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] آیا افزایش وزن و چاقی در ناباروری مردان تاثیر دارد؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] پرونیشن یا چرخش مچ پا به خارج چیست؟دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] عینک آفتابی و استاندارددکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ] لیفت صورت با نخکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] پرسش و پاسخ در مورد لیزر موهای زائددکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت