مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بیماری زرد زخم چیست، علائم و راههای درماندکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] فیلرهایی که برای زیر چشم مناسب هستنددکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] ایمپلنت آلت تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ] مزایا و خطرات سونوگرافی پستان چیست؟دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ] تاثیر ورزش درمانی در بهبود بیماری هادکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] ام ار ای بعد از عمل با لیزر پلاسمادکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] اندومتریوز چگونه تشخیص داده می شود؟دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت