مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بیماری لوپوسدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] تغذیه و باروریدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] بهترین کرم ضد آفتابدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] علائم تومورهای حدقه چشم چیست؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] اصول مراقبت از پوست در فصل بهاردکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ] آشنایی با انواع جراحی زیبایی صورت و بدندکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ] آیا عکسبرداری به روش او پی جی OPG خطری هم دارد ؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] خطرناک ترین نوع دیسک کمر چیست؟دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت