مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
روشهای جراحی و غیر جراحی لیفت شقیقهدکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] کنترل علائم و درمان بیماری پارکینسوندکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] لیپوفیلینگ چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] کاهش میلی جنسی زنان چه عللی دارد؟دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ] علت سوزش کف پا در شب چیست؟دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] رژیم غذایی مناسب در بیماران مستعد ابتلا به سنگ کلیهدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] چه زمانی برای ماموگرافی مناسب است؟دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] چه ویتامین هایی برای پوست مفید هستند؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت