سلام من سه ماه تحت درمانم برا بارداری اما تخمدان پلی کیستیک دارم دو دوره هم پودر ساشه اینوفولیک استفاده کردم ماه پیش ۱۲ پریود شدم چیکار کنم‌ این ماه که ماه طلایی هست برام و میخوام اقدام به بارداری کنم سر موئد پریود بشم

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام.جهت درمان تنبلی تخمدان و کنترل علایم می توانید از قرص مدروکسی پروژسترون استفاده کنید. [1399-12-15]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

نحوه کانتورینگ یا مادلینگ صورت با تزریق فیلر

کوری گذرای ناشی از موبایل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان ناشنوایی و وزوز گوش با قرص جدید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چگونه منافذ باز پوست را درمان کنیم؟

آیا تاتو یا خالکوبی به طور کامل با لیزر پاک می شود؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

راههای مراقبت و تقویت ناخن

تزریق چربی به روش نانوفت

زایمان فیزیولوژیک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تخلیه ژل صورت و لب و اصلاح فرم ناحیه تزریق شده

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]