سلام وقتتون بخیر اولا.ممنونم از جواب های مثبت و کار سازتون و خاهش میکنم جواب من رو زود بدید بارها سوال کردم جوابی نشنیدم کمک لازم داریم من چهل سالمه و زنم چهل پنج ساله سالها پیش به دلیل نداری بچه ام رو انداختم چهار هفته داشت و دیگر زنم باردار تشدید چندین بار رفتیم بیمارستان صارم و همه دار ندارمون دادیم ای و ای چند بار کردیم نشدر یک واریکوسل خفیفی گفتن دارم ولی ربط نداره به بچه دارنشدن تخمک خانمم تنبل شده انگار هنوز پریود میشه شکر خدا ما چکار کنیم بچه دار باشیم کجا بریم راهنماییمون میکنید

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام . با توجه به سن همسر شما ، بهتر است از تخمک اهدایی استفاده کنید . [1399-12-15]

پاسخ سوال پزشکیتخمک آی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

رژیم غذایی مناسب درمان اگزما

شستشوي صحيح صورت

انواع ویروس هرپس سیمپلکس

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مکانیزم انجام و اثر بخشی مزوتراپی

چرا ابروها پس از کاشت میریزند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

همه چیز درباره ویتامین روی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

افتادگى پلک ( پتوز) بخش نخست

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

عینک آفتابی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]