سلام من ۳۵سالمه و آقا هستم روی کشاله رانم لکه های قهوه ای هستش که درحال زیاد شدن به طرف ساق پای من هستش که نه سوزش داره نه خارش نه ورم دلیلش چیه و راه درمانش چیه

دکتر رامین مدرسی :

با سلام نوعی از بیماری های قارچی به نام تینه آورسی کالر منجر به ایجاد لک های تیره رنگ بدون درد سوزش خارش و یا پوسته ریزی در بدن میشود اما به جهت تشخیص قطعی برای درمان حتما باید به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیقارچ بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

اختلال نعوظ چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

خدمات فیزیوتراپی، توانبخشی و کاردرمانی چیست؟

زیبا سازی و حجیم سازی لب به روش روسی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

انواع درمان های تیرگی دورچشم

مزایای استفاده از لیزر برای درمان کک و مک

درمان آرتروز و ساییدگی مفصل زانو با طب فیزیکی و حرکات اصلاحی

عدم تقارن صورت و درمان با تزریق ژل

نوشیدنی ورزشی مخصوص ورزشکاران حرفه ای

جوانسازی واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]