سلام وقت بخیر ضد آفتاب کودکان برای افراد جوان میشه استفاده بشه و تاثیر مفید داره یا ن؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام ضد آفتاب مناسب آب و هوای ایران کرم ضد آفتاب با spf ۳۰ درصد یا بالاتر است در صورتی که میزان spf مورد نظر در ضد آفتاب کودکان موجود باشد میتوان از ضد آفتاب کودکان استفاده نمود [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان تنگی مجرای ادرار

کاهش وزن

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

پلاسما تراپی چیست و کاربردهای آن کدام است؟

لک ناشی از جوش چگونه درمان میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزوبوتاکس ؛ جدیدترین روش بوتاکس

دلایل اختلالات تغذیه ای در ورزشکاران

رفع و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل و کشاله ران

استراتژی و خط مشی درمان بیماران نارضایتی جنسی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آلت تناسلی نهفته چیست و چگونه درمان می شود؟