سلام خدمت شما اول ازتون خواهش میکنم جوابمو زود بدید چون واقعا استرس شدیدی دارم من ivfکردم و خودم قبلا بطور طبیعی پریود نمیشدم‌فقط با قرص استروژن و پروزسترون میشدم بعد ا‌زivfآزمایش بتام مثبت شد و همه چی خوب بود تا اینکه دکترم امپول پروژسترونم‌رو که روزی ۲ تا بود گفتن هر سه روز یه بار بزنم و شیاف هم دادن ۲ روز بعد خونریزی سبکی داشتم که سونوم‌کردن و گفتن یه ساک حاملگی بدون‌جنین میبینن ۱۰ روز دیگه برای سونوی مجدد باید برم میخوام‌ببینم خونریزی من یخاطر کم شدن دوز پروژسترونم بوده یا حاملگیم‌پوچه

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. دوز پروژسترون بعد از انتقال جنین نباید کم شود.خونریزی هم بدلیل کاهش دوز پروژسترون و هم بدلیل حاملگی پوچ و یا بطور طبیعی هم ممکن است. رخ دهد . نگران نباشید و تا سونوگرافی مجدد به مصرف داروها ادامه دهید. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

ملاتونین (قسمت اول)

علت، درمان و نشانه های پیری زودرس پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اشتباهات رایج در استفاده از کرم مرطوب کننده

توضیحاتی درباره دستگاه دیاترمی

ارزیابی و آنالیز ساختار قامتی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خروج باد از واژن به چه علت و چه زمانی اتفاق می افتد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

پارگی مینیسک زانو چیست؟

مزایا و معایب لیزر موهای زائد