سلام وقتتون بخیر من ۳۰ سالمه و ۶ ماه که اقدام به بارداری کردم تیرویید کم کار داشتم و قرص مصرف میکنم و قرص متفورمین هم میخورم دوره های پریودم بی ۳۳ تا ۴۰ روز نامنظم دی ماه مثل ماهای قبل پریود شدم اما بهمن ماه روز ۳۳ دورم به روز لکه بینی داشتم و دوروز هم خونریزی خفیف و بعد هم کامل قطع شد و بعد از ۲۰ روز یعنی ۱۳ اسفند مجدد یه روز خونریزی خیلی خیلی خفیف داشتم و چندروزم لکه بینی که هی قطع میشه و دوباره میاد امکان داره باردار باشم کی تست بدم بهتره ؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. با توجه به سیکل نامرتب ، بهتر است ازمایش حاملگی و سونوگرافی انجام دهید [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

بی کربنات

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

آیا باید به کودک روشهای مقابله با سو استفاده جنسی را بیاموزیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

PGD ( تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روشهای از بین بردن موهای زائد با الکترولیز

علت انحراف چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان های رایج برای تیرگی دور چشم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پساری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

زونا چگونه درمان میشود؟