سلام خسته نباشید خانمی 33 ساله هستم. که یه ساله که دچار لک رو گونه هام شدم. نمیدونم از افتاب یا جای جوش چون صورتم جوش ریز زیر پدستی میزنه نمیدونم چیکار کنم که هم جوشام بره و هم جای لکام ممنون میشم اگه یه روشن کننده هم بهم معرفی کنید هم برا بدن و هم برا صورت

دکتر رامین مدرسی :

ا سلام رفع لک کک و مک و جای جوش ابتدا نیاز به تشخیص پزشک در رابطه با نوع لک دارد سپس با توجه به تشخیص ، راه درمان که میتواند استفاده از انواع مختلفی از لیزر ها باشد برای درمان قطعی لک ها انتخاب میشود همجنین در صورتی که صورت فرد هنوز درگیر جوش باشد باید پروسه درمان جوش قبل از پروسه درمان لک بر روی صورت انجام شود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلک درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

عوامل کاهش خطر ابتلا به بیماری کلیوی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

لیست ناهار و شام با کالری سبک برای عید نوروز

اختلالات میل جنسی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نکاتی جهت روشن شدن رنگ پوست

ارتوکین تراپی بهتر است یا پی آر پی؟

علت سیاهی زیر چشم روشهای درمان آن چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تنبلی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟