سلام من تقریبا سه ماههسزارین کردم بعد از عمل تا الان هر چند وقت یه بار پای چپم از ران بد جور درد می گیره طوری که اصلا نمی تونم راه برم میشه لطفا کمکم کنید

دکتر علی نقره کار :

با سلام یکی از مشکلات بیماران بعد از زایمان مشکلات لگنی می‌باشد باید معاینه شده شاید مشکل از لگن تان باشد. با معاینه کاملاً می شود منشاء درد را که شاید از سیاتیک از ساییدگی مفاصل بین مهره ای و یا همان مشکلات لگنی که خدمتتان عرض کردم باشد تشخیص داد [1400-12-18]

پاسخ سوال پزشکیسیاتیک آرتروز بارداری

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

آیا لیزر موهای زائد روی جوش خطر دارد؟

تفسیر نتایج سونوگرافی کبد

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

انواع تومور های ستون فقرات

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سنگ شکن کلیه با لیزر چگونه است و چقدر طول میکشد؟

درمان تارگت سرطان پروستات

دلایل ابتلا به عفونت ادراری

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان ضایعات عروقی واریس با اسکلروتراپی

مناطق ممنوعه تزریق بوتاکس کدام نواحی می باشد؟

نکات مهم در جراحی زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]