سوال :

من موقع سزارین رحمم تک شاخ دیده شده میخاستم ببینم برای بارداری دومم مشکلی نداره


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. چون یکبار بارداری موفق را تجربه کردید مشخص هست که رحم شما فضای خوبی و کافی دارد و مشکلی نیست. [1399-04-19]


پاسخ سوال پزشکیسزارین بارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

علل ایجاد لک پوستی

[ 1398-06-25 ]دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترک گوشه لب

[ 1392-07-03 ]دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

اکسیژن درمانی در جوانسازی پوست

[ 1393-08-15 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

آیا ( زخم دهانه رحم) اصطلاحی علمی است ؟

[ 1393-04-05 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]

میکرودرم ابریژن

[ 1396-03-07 ]دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

میکرونیدلینگ چه تاثیری بر پوست دارد ؟

[ 1396-03-23 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

نشانه های مصرف زیاد پروتئین (قسمت سوم)

[ 1397-02-31 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

ليزر ليپوليز ( جايگزين ساكشن )

[ 1388-09-29 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه با شیر مادر

[ 1394-11-05 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]