من موقع سزارین رحمم تک شاخ دیده شده میخاستم ببینم برای بارداری دومم مشکلی نداره

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. چون یکبار بارداری موفق را تجربه کردید مشخص هست که رحم شما فضای خوبی و کافی دارد و مشکلی نیست. [1399-04-19]

پاسخ سوال پزشکیسزارین بارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

نقش منیزیوم و مس در بدن ورزشکاران

ماندگاری لیزر اندولیفت

پروتز چیست و چه انواعی دارد؟

آیا بزرگی خوش خیم پروستات می تواند به سرطان تبدیل شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیزر موهای زائد

لیپوم یا غده چربی زیر پوست چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

واکنش آلرژیکی با دانه های قرمز و خارش شدید

پاک کردن خالکوبی یا تاتو با لیزر کیوسوئیچ

ميكرودرم ابريژن