با سلام و احترام اقاي دكتر من خنم هستم و 46 سالمه پوست صورتم چرب و خيلي نازك و منافذ باز . اكثر نميتونم پوستم متعادل كنم به همين خاطر از كنار چشمهام شقيقه و پيشاني جوش اكنه اي ميزنم هر كرمي مي زنم به صورتم نميافته ميخواستم يه كرم خوب معرفي كنيد كه ضمن جلوگيري از چين و چروك خاصيت شادابي و روشن كننده و مرطوب كننده و جلوگيري از چين و چروك و جوان كننده داشته باشه. خلاصه يه كرم همه چيز تموم ميخوام دكتر جان . متشكرم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام با افزایش سن ساخت کلاژن در بدن کند شده و این امر باعث ایجاد چین و چروک در پوست میشود ، عواملی مانند عدم تعادل چربی پوست نیز در کنار گسستگی ساختار پروتئین کلاژن منجر به ایجاد منافذ پوستی تیرگی پوست و حالت خستگی پوست میگردد . نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که کلاژن پروتئینی با ساختار مولکولی بزرگ است و جذب آن از طریق پوست ممکن نیست مگر اینکه محصول مورد نظر حاوی پپتید های کلاژن باشد .اما در روشهای کلینیکی از جمله روشهایی مثل rf فرکشنال co2 فرکشنال تزریق کلاژن و هیالورونیک اسید و غیره میتوان پوست را به سرعت مجبور به کلاژن سازی کرد و باعث بهبود چین و چروکها، تعادل سطح چربی، بستن منافذ، روشن کردن پوست و به طور کلی بهبود مشکلات ناشی از سن در پوست شد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 فیلر هیالورونیک اسید جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

ضایعات عروقی مغز و درمانهای های آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ

بررسی انواع روش های درمان درد پوکی استخوان

هر آنچه باید در مورد درمان تنگی کانال نخاعی بدانید

آیا کیست پیلار باعث ریزش مو میشود؟

استفاده از برق برای جوانسازی پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

رعایت نکاتی که منجر به کاهش چین و چروک میشوند

پیچ خوردگی بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]