سلام آقای دکتر خسته نباشی خانمی هستم ۳۵ ساله چهار پنچ سالی هست صورتم لک آورده چند بار دکتر رفتم آخرین پیش دکتر امیر سلیمانی رفتم بهم دارو داد ولی بر عکس لکه هام بیشتر شد دو تا کرم روشن کننده بهم داد یک شب درمیان استفاده کنم ولی نتیجه نگرفتم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در مواردی که لکه های پوستی به درمان‌های موضعی جواب ندهند می‌توان از سایر روش ها مثل مزوتراپی استفاده کرد [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک مزوتراپی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تغییرات هورمونی در مردان؛ نشانه ها و مدیریت

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

هایفوتراپی چیست؟

چرا سونوگرافی جنین لازم است ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

روشهای درمان لبخند لثه ای

جوانسازی با آر اف فرکشنال

شکست وازکتومی

روگین و درمان ریزش مو

درباره سرطان های پوست بیشتر بدانید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]