سوال :

سلام آقای دکتر. من زیرنظرمتخصص پوست۱۰ماه نورم اسکین وهمزمان۶ماه ازیترومایسین وبعداز ازیترومایسین همزمان بانورم اسکین۲ماه داکسی سایکلین مصرف کردم هنوزجوش میزنم چه کنم؟ همه داروهاروزیرنظرمتخصص مصرف کردم


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام برای پاسخ دقیق معاینه لازم است ولی احتمالا شما مشکل هور مونی دارید. [1399-04-20]


پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

زگیل تناسلی

[ 1391-05-26 ]دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کسالت صبحگاهی بهاری را با این خوراکی ها رفع کنید

[ 1396-02-28 ]دکتر حمید کوچه باغی [ پزشک عمومی ]

درمان بیماری ازگود اشلاتر

[ 1396-05-04 ]دکتر مهدی مؤیدفر [ فوق تخصص جراحی زانو ]

انقلاب ها در کاشت مو

[ 1396-08-23 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

آزارگری جنسی

[ 1388-04-01 ]دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

رابطه سرما با درد مفاصل

[ 1395-08-20 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

تزریق بتولینیوم توکسین و کاربرد آن در کودکان فلج مغزی ـ یک

[ 1391-09-16 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

ویژگی های شخصیت سالم

[ 1394-01-11 ]شادی دادبین [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

پرسش های متداول فیلرهای پوست

[ 1396-03-03 ]دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]