سوال :

سلام آقای دکتر. من زیرنظرمتخصص پوست۱۰ماه نورم اسکین وهمزمان۶ماه ازیترومایسین وبعداز ازیترومایسین همزمان بانورم اسکین۲ماه داکسی سایکلین مصرف کردم هنوزجوش میزنم چه کنم؟ همه داروهاروزیرنظرمتخصص مصرف کردم


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام برای پاسخ دقیق جهت درمان جوش معاینه لازم است ولی احتمالا شما مشکل هورمونی دارید. [1399-10-28]


پاسخ سوال پزشکیجوش صورت متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه، ورزش ، سرطان

[ 1389-05-13 ]دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

کاشت ابرو یا تاتو انتخاب با شماست

[ 1392-11-01 ]دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان لیکن پلان

[ 1398-07-16 ]دکتر ایمان مومنی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بيماری وسواسی جبری - قسمت اول

[ 1388-04-20 ]دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

چربیها

[ 1388-10-30 ]دکتر حسین حاجیان فر [ دکتری تخصصی پژوهشی تغذیه ]

چگونه حافظه را قویتر کنیم

[ 1395-08-15 ]دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ایزوترتینوئین شمشیر دو لبه

[ 1391-07-29 ]دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

روش استفاده از نخ دندان ( بخش سه )

[ 1393-01-30 ]دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

قرص ضد بارداری

[ 1392-12-05 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]