facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام.من ده ساله ویتیلیگو دارم و تقریبا نیمی از بدنم درگیر این بیماری است و چند سوال در این زمینه دارم: 1.چون منوبنزن نمی تواند ملانوسیت های داخل پیاز موها را از بین ببرد لیزر کردن موی قسمت هایی که در معرض آفتاب قرار می گیرد احتمال بازگشت لکه ها را کاهش می دهد؟ 2.چه عواملی باعث یشرفت بیماری می شود؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] :

سلام. نه متاسفانه نمیتوان ا ز لیزر مو برای این کار استفاده کرد عوامل مختلفی میتواند باعث تشدید بیماری ویتیلیگو شود مهمترین آن استرس است. [ 1398-12-29 ]


پاسخ سوال پزشکیآفتاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031
پیامهای بهداشتی
پرورش بهتر ، فرزند سالمتر ، با شير مادر


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان