باسلام خدمت دکتر عزیز.بنده ۲۲سالمه ۴ساله ریزش مو و پسوریازیس خفیف در ناحیه کف سر دارم درمانهای زیادی انجام دادم جواب نگرفتم ایا اگه کچل بشم میتونمکاشت مو انجام بدم.اگه انجام بدم پسوریازیسم بدتر نمیشه؟ایا میشه جلوی ریزشمو بگیرم کچل نشم؟لطفا راهنماییم کنید باتشکر..

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

جلوگیری از ریزش مو و کلا درمان آن بستگی به علت ریزش شما دارد که باید تشخیص داده شود. معموال پسوریازیس در کاشت بدتر نمیشود. امکان کاشت هم برای شما وجود دارد [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیکاشت مو پسوریازیس

تلفن : 91620100 - 031

درمان چین و چروک اطراف چشم

علت ایجاد خط اخم چیست و بهترین درمان خط اخم عمیق کدام است؟

فیشیال پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

لیفت میانه صورت با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مهمترین نکات پانسمان زخم پس از ماموپلاستی

رزومه تحصیلی و دانشگاهی دکتر رضا رباطی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

راهکار بستن منافذ باز پوست

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]