سلام سابقه پلیکیستیک تخمدان دارم من بعد از زایمانم با دستور پزشک بخاطر پرمویی خوردن قرص سیپروترون کامپاند که ۳ ماه بخورم ۳ ماه نخورم بعد از دخول لکه بینی و عفونت دارم البته با شروع بسته اول بعد از ۳ ماه ُ قبل از زایمان این مشکلو نداشتم شوهرم بجا لوبریکانت دوست داره از وازلین استفاده کنه برا پرمویی میشه سیپروترون استاتم هر ماه بخورم؟با شروع قرص بعد از دخول عفونت کوچیک تیکه ای شفاف یا قرمز دارم یا با قطع بسته اول قرص چند روز قبل از سیکل بعد از دخول لکه بینی دارم بدون لوبریکانت موقع دخول سوزش دارم

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. لکه بینی بعد از نزدیکی باید حتما بررسی شود. حتما جهت معاینه از نظر عفونت و بررسی علت لکه بینی به متخصص زنان مراجعه فرمایید. [1399-02-08]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان بینی عفونی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درمان قطعی تنبلی تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علت ریزش مو بعد از کاهش وزن چیست؟

گودی کف پا

چگونه بدانم پوکی استخوان دارم ؟

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

داشتن پوست زیبا

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

عمل زیبایی هاله نوک سینه

جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تولید چیست ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]