سری 18 ساله هستم و تو چهار سال اخیر که در دوران بلوغ بودم ابرو هام که همرنگ موهام یعنی قهوه ای بودن مشکی شده،پرپشت شدن و حالت پیوسته پیدا کردن.میخوام که حالت پیوستش رو از بین ببرم به طور کاملا طبیعی که مانند قبل بشه و رشد ابرو هم کمتر بشه (تار مو ها ضخیم و بلند هستند).به نظر شما بهترین راه برای این کار چیه؟ لیزر درمانی تا چه حدی مفیده؟برای کاهش رشد میشه از کرم های کاهنده مانند نلادپیل استفاده کرد؟لطفا راهنماییم کنید چون علاوه بر این بینیم هم حالت گوشتی و پف پیدا کرده و این دو قسمت از صورتم ترکیب بسیار بدی ایجاد کردن که این موضوع آزارم میده و میخوام به صورت حرفه ای و درست از نظر پزشکی عمل کنم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای از بین بردن حالت پیوسته لیزر مفید است ولی برای کم پشت کردن راهی ندارد و بهتر است که منظم کوتاه شود.نلا دپیل موبر است. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

آنتی بیوتیک های گیاهی که باید بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

لایه برداری از پوست

عوارض عمل واریکوسل چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پرسش و پاسخ درباره لیپوساکشن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهارم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کاربرد محلول ریوانول

اندومتریوز - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

به سوالات جنسی کودکان چطور پاسخ بدهیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]