سلام دکتر من دانشجوی پزشکیم ولی در آینده روم نمیشه برم تخصص پوست بخونم انقدر که صورتم چاله چوله جوش داره و فرو رفتس...سه بار لیزر کردم و سه بارم سابسیژن که کاملا بی فایده بوده ...تصمیم گرفتم تزریق چربی انجام بدم هرچند موقتی باشه ...حالا سوالم اینه که ماندگاریش چقدره؟و این که کاملا برگشت پذیره یا یه درصدیش میمونه...هزینش برای دو طرف صورت؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوست گرامی اگر لیزر و ساب سیژن برای شمابی اثر بوده است تزریق چربی فقط صورت شما را تپل تر میکند و ضایعات تغییر زیادی نمیکند. به نظر من زیر نظر پزشک متبحر تر همان لیزر و ساب سیژن را انجام دهید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن لیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

نقش تغذیه در باروری آقایان

آشنایی با آب مرواريد

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راه های پیشگیری از پیری زودرس پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

واریکوسل چیست و چگونه درمان میشود

سونوگرافی داپلر وریدهای اندام تحتانی

اجاره دستگاه زردی نوزاد در منزل تهران و کرج

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا با افزایش سن قد کوتاه می شود؟

گیاه جوانی