سلام آقای دکتر این کلاه لیزری داستاتش چیه؟ واسه ریزش موی مردانه مفیده؟ یا تبلیغاته؟ بخرمش یا نه؟ اینم سایتشhairgrowth.ir

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به درمان ریزش مو کمک میکند ولی به هیچ وجه به تنهایی درمان نمیکند [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

خواب رفتگی دست و پا را جدی بگیرید

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خداحافظی با حلقه های تیره دور چشم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

حفظ سلامتی پوست با تغذیه مناسب

جوانسازی دست با تزریق ژل

درمان جراحی فیبروم رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درد غیر اختصاصی کمری

ریزش مو سکه ای

بزرگ شدن طحال یا اسپلنومگالی چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود؟