سلام عرض ادب ببخشید من ۷ سال پیش ژل زدم به لبم و متاسفانه ژلی که تزریق کردن برام پاژ بوده.الان ظاهر نامناسبی پیدا کرده و نامتقارن شده.تقریبت یه طرف لبم گوله شده و ظاهر نامناسبی ایجاد کرده.آیا امکان درآوردن ژل هست؟هزینش به چه صورته؟و اینکه ممکنه بعد از درآوردن ژل از لب عوارضی پیش بیاد یا لب حالت بدی پیدا کنه؟آیا تخلیه ژل درد داره ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام کسانی که از ژل های دائمی از جمله ژل پاژ استفاده می کنند، ممکن است به مرور زمان دچار مشکلات متعددی شوند. از جمله عوارض آن می توان به عفونت و جابجا شدن ژل اشاره کرد.برخی از افراد نیز بعد از تزریق ژل پاژ ، دچار آبسه و عفونت می شوند که به هر حال نیاز به تخلیه اورژانسی آن ژل دارند. عوارض عمده تزریق ژل پاژ عبارتند از جابجایی ژل پاژ ، ناقرینگی و ناصافی بعد از تزریق ، التهاب ، عفونت ، تورم ، سفتی ، چسبندگی و فیبروز در ناحیه تزریق. با توجه به غیر استاندارد بودن این ژل ، بیش از نود درصد افرادی که ژل پاژ تزریق نموده اند، در مدت سه سال دچار تعدادی از عوارض پیش گفته ناشی از تزریق ژل پاژ می گردند. لازم به ذکر است که کلیدی ترین و مهترین نکته در تخلیه ژل پاژ و درمان عوارض ناشی از وجود ژل پاژ ، تبحر و تجربه پزشک معالج می باشد.ممکن است به بیش از یک جلسه نیاز نداشته باشید. اما بسته به میزان پرکننده و حجم ژل تزریقی ، ممکن است نیاز به درمان دیگری بین ۳ تا ۵ روز بعد داشته باشید [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آیا روشی برای سفت شدن پوست وجود دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

با چه روشهایی می توان اطراف چشم را جوانسازی کرد؟

رعایت چه نکاتی به سلامت کلیه ها کمک می کند؟

کم شنوایی پنهان چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

دستگاه کرایوتراپی چیست و چه کاربردی دارد؟

هایفوتراپی دور چشم روشی برای رفع چین و چروک دور چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تغذیه و واریس مری

در پیاده روی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟(2)

علت سفید شدن موها چیست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]