باسلام ۶ماه است که پوست اطراف لگن وپایین مچ پام سوزش پیدا کرده بخصوص موقع خوابیدن این دوقسمت بدنم که با تشک برخورددارند به شدت اذیت می شوم ضمنا ظاهرپوست هیچ مشکلی ندارد .لطفا راهنمایی بفرمایید.باسپاس

دکتر رامین مدرسی :

سلام برای مشکلات پوستی باید حتما پزشک محل را معاینه و شرح حال دقیقی از بیمار دریافت کند و در پاره ای از مواقع توسط آزمایشات بالینی وضعیت بیمار را برسی نماید بنابر این باید به پزشک مراجعه نمایید [1399-12-06]

پاسخ سوال پزشکیمتخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تزریق فیلر

بوتاکس میگرن چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

بیماری زنانه ای به نام تخمدان پلی کیستیک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

پانچ صورت چیست؟

تعداد جلسات کرایولیپولیر

کاربرد مزایا و نحوه تزریق فیلر بینی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مهمترین سؤالات درباره تزریق فیلر بینی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

افزایش سیستم ایمنی بدن با سلنیوم برای مقابله با کرونا

کنترل چربی پوست در فصول گرم و سرد

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]