سلام و خسته نباشید. من دختر 28 ساله.. میخواستم یه کرم واسه چین وچروک دور چشم را برای من معرفی کنید که مناسب سنم باشه.. اخیرا خط های ریز دور چشمم زیادتر شده و محدوده این خطها زیاد شده . البته 3 کیلو هم وزن کم کردم . در ضمن مابین دو ابروم هم خط اخم عمیق افتاده چیکار میتونم بکنم؟ ممنون میشم اقای دکتر از راهنماییتون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خط بین دو ابرو با بوتاکس درمان میشود برای دور چشم به پزشک مراجعه نمایید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس خط اخم

تلفن : 91620100 - 031

ارزش غذایی جوانه ها

آزمایش اسپرم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کبد چرب

اهمیت سونوگرافی آنومالی جنین

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی روش های درمان آرتروز زانو با ورزش

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟

لاغر شوید

درمان افتادگی پلک عصبی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]