با سلام و احترام خسته نباشید دکترجان من 26 سالمه روی صورتم لکه های قهوه ای کمرنگی وجود دارد 3جلسه میکرودرم انجام دادم جوابی نگرفتم همچنین از لایه بردار aha10مای نیز استفاده میکنم اما تاثیر آنچنانی نداشته میخواستم نطر شمارو بدونم که چه باید کنم؟با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته میکرودرم ابریژن جز درمانهای مورد استفاده در درمان لک هست. اما اگه جواب نگرفتید علاوه بر استفاده از کرمهای ضد آفتاب ضد لک و لایه بردار بسته به نوع لکهاتون میتونید از پیلینگ یا لیزر نیز استفاده کنید. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک میکرودرم ابریژن پیلینگ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نقش تغذیه و سلامت ناخنها

شش غذایی که در طول بارداری حتما باید بخورید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

خطوط پنجه کلاغی اطراف چشم و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت ابرو با نخ و تزریق بوتاکس

سونوگرافی از طریق واژن

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تغذیه و پوکی استخوان

کاربرد و مزایای مزوتراپی مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آناتومی سیستم باروری آقایان

بررسی علت و روش های درمان زانو درد