سلام خسته نباشید. ببخشید من موقعی که گردنم رو به سمت راست میبرم صدای خرت خرت ریزی دارم و وقتی هم که بالا میبرم انتهای گردنم درد دارم که به کتف راستم میزنه حالت تیر کشیدن خفیفه بیشتر. خواستم بپرسم دلیلش چیه؟ خوب میشه؟ باید چکار کنم؟ ممنون

دکتر علی نقره کار :

با سلام احتمالا درد گردن برای ساییدگی مهره های گردنی دارید که با معاینه کاملا مشخص میشود. [1401-01-15]

پاسخ سوال پزشکیگردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

راهکار داشتن پوست درخشان و شفاف

آکنه و سندروم تخمدان پلی کیستیک، تنبلی تخمدان و جوش

وقتی اضطراب، انزال زودرس می آورد

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ریزش مو منتشر در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نوع لیزر مناسب شما

رادیوگرافی تشخیص شکستگی دنده در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

فولیکولیت چیست؟

هزینه، عوارض و مزایای لیزر موهای زائد آقایان