با سلام و خسته نباشید من 33سالمه اذر 93ماستکتومی کامل سینه راستم شدم تو ام ارای سینه چپ هم توده 9میلی نشون داد که نمونه برداری شدم و نشون داد اون هم پیش سرطانیه تحت نظر مرکز پستان هستم الان مشکلم سینه جراحی شده هست دستم درد شدید داره این درد از پایین دندم شروع شد کم کم به زیر بغلم زد الان هم کامل تا موچ دستم یه نوار درد هست نمیتونم دستم و بالا ببرم تو قسمت جراحی شده هم درد هایی دارم که حس سوزش داره امروز هم لمسی یه چیزی مثل توده پیدا کردم ولی نزدیک جای جراحی شده نیست به زیر بغلم نزدیکه من شیمی درمانی نشدم جواب ازمایش اسیب شناسی خوب بود دکتر خونم گفت احتیاجی نیست.

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- این درد سینه با فیزیوتراپی یا ورزشهای سبک و با گذشت زمان کنترل می شود. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

دستگاه کویتیشن چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

هزینه و عوارض عمل جراحی بینی استخوانی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

رابطه لوازم آرایش و ایجاد آکنه ( جوش )

درمان ماه گرفتگی عروقی توسط لیزر عروقی

مراقبتهای پس از جراحی زیبایی بینی ـ قسمت اول

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

علت بزرگ شدن سينه مردان و راه های درمان آن

بیماری زردزخم چیست

درمان با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

مراقبت های پوستی در هنگام شب