سلام من ۱۷سالمه موهام سریع شوره میزنه و موقع شستن ریزش داره

دکتر رامین مدرسی :

با سلام شوره سر(Dandruff)پوسته‌پوسته‌های سفید رنگی است که در اثر تجمع سلول‌های مرده پوست در موها ایجاد می‌شود. با وجود آنکه پوست‌های سفید شوره سر از نظر ظاهری تفاوتی با هم ندارند، ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شوند. به همین دلیل پیش از آن‌ که اقدامی برای درمان آن‌ها انجام شود، پزشک باید علت آن را تشخیص دهد. شوره های سر در دو نوع خشک و چرب وجود دارد که علل مختلفی از جمله درماتیت سبورئیک یا اگزمای سبورئیک، مصرف الکل ویا ،سن و اختلالات هورمونی مصرف محصولات مراقبتی ناسازگار با پوست، عفونت های قارچی بیماری های پوستی نظیر اگزما و پسوریازیس و عوامل محیطی، ممکن است باعث بروز آن شود. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیشوره پسوریازیس اگزما

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

سوالات رایج در مورد مونالیزا لیزر مخصوص بانوان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت ششم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اختلالات صحبت کردن در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بالانیت یا التهاب سر آلت چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

درمان اسکارفرو رفته با تزریق ژل

جوانسازی پوست با لیزر

استفاده از سمعک در انظار عمومی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بیماری بهجت چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]