سلام خانم دکتر جان من ۳۰ سالمه دوتا بچه دارم میخوام دوباره اقدام به بارداری کنم و تعیین جنسیت صد در صد هزینه اش چقدره و برای گرفتن ازمایش و تخمک باید به موسسه ناباروری مراجعه کنم یا در مطب انجام میشه ایا اگه بخوام دو قلو باشه میشه و هزینه اش دو برابر میشه؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز.امکان دوقلویی و تعیین جنسیت قطعی به روش ای وی اف و پی جی دی وجود دارد. برای دوقلویی هزینه فرقی ندارد. ابتداحتما جهت مشاوره حضوری و یا تلفنی با مطب هماهنگ فرمایید . [1399-06-15]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنسی تخمک

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

کم کاری تیروئید و نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشخیص زگیل تناسلی

ورزش برای آرتروز کمر

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ

درمان جوش صورت با لیزر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سونوگرافی ترانس واژینال یا داخلی چیست و چگونه انجام میشود؟

بیماری پوستی میلیا چیست و چگونه درمان می شود؟

داروهای نازایی-بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

خواندن ، یکی از شستشو دهنده های مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]