facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

باعرض سلام و خسته نباشید بنده 26 سالمه،از سن 18 سالگی دچار بیماری پوستی درماتیت سبوره شدم که پیش متخصصان زیادی رفتم و فقط یک دارو بود که جواب داد و بیماری من رو کنترل کرد اون هم قرص ایزوترتینویین هست و تاثیر خوبی هم داشت فقط الان این مشکل اندکی در وسط سر و پشت سر وجودداره، از طرفی بنده از همون 18 سالگی دچار ریزش مو شدم که الان خیلی بیشتر شده و قصد دارم کاشت مو انجام بدم.سوال بنده اینه آیا با داشتن همچین بیماری میتوان کاشت مو انجام داد؟ میتونم خوردن ایزوترتینویین رو قبل و بعد از کاشت ادامه بدم؟


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام اگر بانک موی خوبی داشته باشید برای کاشت مشکلی نیست . داروی ایزوترتینویین باید حداقل یکی دوماه قبل از عمل قطع شود. [ 1399-04-06 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست درماتیت دارو

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
آيا مي‌دانيد نيکوتين سيگار به اندازه هروئين اعتياد آور است؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان