سلام آقای دکتر من ۲۷ سالمه قبلا روی صورتم جوش های زیر پوستی و یکم جای جوش بود مزونیدلینگ یک جلسه انجام دادم که بعد اون فقط جوش زدم برای رفع اونها از صابون ضدجوش و لابردار اسید سالسیلیک استفاده کردم بدلیل خشکی بیش از حد پوستم جوشام عفونی شدن تواین مدت هم قرصهای آنتی بیوتیک خوردم بعد ازین اتفاق همه چیز رو گذاشتم کنار و مواد طبیعی مثل ماست و گلاب و عسل و آلوورا استفاده کردم جوشهای عفونی بزرگ که ریشه دردناک داشتن تموم شدن ولی جوشهای ریز هنوزم گهگاهی درمیان و جای جوشهای قبلی سرخ شده و مونده چکار کنم

دکتر رامین مدرسی :

سلام درمان جای جوش و التهاب جوشها به روش لیزر جوش صورت انجام میشود [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست لایه برداری پوست اسکار آکنه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان رگ های برجسته پشت دست با تزریق فیلر

درمان های جراحی و غیرجراحی جدید در سرطان پستان

مراقبتهای قبل و بعد کاشت ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای درمان شكستگی استخوان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

واکنش دسیدوال در سونوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد رادیوگرافی جمجمه

آیا مصرف موضعی ویتامین ث پوست را جوان می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آیا زنان باردار میتوانند عکس رادیولوژی بگیرند؟

آزمایشات غربالگری سلامت جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]