سلام دکتر من پوست صورتم عفونت کرده نمیدونم چه چیز کثیفی خورده بهش جوشهای خیلی بزرگی میزنم ک بعضیاش هم مثل خال سیاه شده میشه بگید چیکار کنم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام درمان جوش مستلزم معاینه، تشخیص نوع جوش و سپس درمان چند مرحله ایست که شامل درمان دارویی هم خوراکی و هم موضعی ، و پاکسازی عمقی پوست و لیزر تراپی است. [1401-05-09]

پاسخ سوال پزشکیلیزر تراپی پاکسازی پوست جوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بررسی کوتاهی اندام تحتانی با رادیوگرافی اسكنوگرام

انواع جوش صورت

دیسک توراسیک (Thoracic Disc) ؛ علائم و روشهای تشخیص

زایمان زود رس

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

جوانسازی دور چشم با چه روشهایی قابل انجام است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش تغذیه در باروری آقایان

چگونه دچار گودی کمر نشویم؟

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

آیا کمبود آهن در بدن باعث ریزش مو می شود؟