سلام اقای دکتر من دختری 26 ساله هستم روی پوست بدنم لکه های قهوه ای در میاد که بیشتر زمستونا این اتفاق می افته و هوا که گرم میشه کمتر میشن لطفا بگید چیکار کنم ممنون میشم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته نیاز به معاینه داره .اما احتمال داره مشکل شما مربوط به یک نوع قارچ پوستی سطحی بنام ورسیکالر باشه که قارچی سطحی و بی آزار است و جای نگرانی نیست. [1401-03-31]

پاسخ سوال پزشکیقارچ لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بهترین داروهای درمان ریزش موی سر چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

گیاهان دارویی شادی آور کدامند ؟

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تفاوت روش شنوایی کلامی با روش شنوايی شفاهی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اسکین تگ یا منگوله پوستی چیست؟

ویژگی های ژل هیالورونیک اسید

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

پسوریازیس سر و نکاتی که باید بدانید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

موارد استفاده از میکرونیدلینگ

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بیش فعالی

آیا سرطان یا بدخیمی پروستات قابل درمان است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]