سلام برای کسی که به علت بیماری سرطان خون(aml) استخوان بین دو کتفش شدیدا درد می کنه چه راه درمانی برای آرام کردن دردش وجود داره؟ تشکر

دکتر علی نقره کار :

با سلام استفاده از داروهای مسکن و ضد التهاب و در صورت عدم پاسخ با هماهنگی پزشک آنکولوژی و بعد از معاینه ممکن است یکسری بلاک های عصبی برایتان در نظر گرفته شود که هم حالت تشخیصی داشته و هم حالت درمانی و تشخیصی برای اینکه تزریق انجام می شود تا ببینیم دردتان کاهش پیدا می‌کند یا نه برای مشخص شدن منشا درد ، و در صورت کاهش درد ممکن است نیاز به جلسه دوم با رادیوفرکانسی برای کاهش درد برای مدت طولانی تری باشد [1400-12-17]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

ریزش موی کششی

نوار عصب نوار عضله

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آناتومی زنانه: کلیتوریس و مداخلات جراحی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

کارآرایی سونوگرافی اگزیلا قبل از عمل سرطان پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پیشگیری از لنف ادم در سرطان پستان

تغییر وزن در سنین بلوغ و رابطه آن با قدرت یادگیری

اهمیت اسکن آنومالی در زنان باردار

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اورولوژیست و نفرولوژیست چه تفاوت هایی دارند؟

همه چیز درباره لیپوم یا غده چربی زیر پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]