با سلام و احترام من پسری 26 ساله هستم که بدلیل ریزش مو حدود 6 ماهی هست از محلول ماینوکسیدیل و قرص فینستراید استفاده میکنم ، ازماه دوم به بعد ریزش موهام کاملا میتونم بگم قطع شد ریزش موهی که واقعا ووحشتناک زیاد بود به صفر رسید، اما الان حدود یکماهی هست ریزش مو دوباره برگشته ، از علایمی که دارم میتونم به خارش زیاد و شوره اشاره کنم ، خارشش خیلی زیاده که حتی شبا به مدت یک دقیقه باید سرم را بخارونوم ، لطفا راهنمایی کنید ، چون دوباره دارم نگران میشم , ضمنا از شامپو معمولی سینره استفاده میکنم با سپاس فروان

دکتر جمال الدین حسن زاده :

توجه داشته باشید داروهای ریزش مو شامل فیناستراید و ماینوکسیدیل ریزش موها رو کم میکنند ولی به صفر نمیرسونند . موها دارای سیکل رشد و استراحتند و در دوران استراحت دچار ریزش مو میشوند. و بنابراین پس از درمان دارویی ریزش موها همچنان ادامه خواهد داشت . اما اونچه ملاک پاسخ به درمانه تراکم مو و میزان ریزش مو ست. شوره سر و خارش پوست شما به احتمال زیاد ربط چندانی به ریزش موتون نداره با شامپوهای ضد شوره سر تون رو شستشو بدید اگه بهبودی نداشت به متخصص پوست مراجعه کنید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو فیناستراید ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ورزش درمانی

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

ماندگاری بوتاکس مصپورت و دیسپورت چقدر است؟

سندروم تونل کوبیتال در ناحیه آرنج

تغذیه نادرست و کوتاهی قد

لیفت بینی مناسب چه کسانی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کبودی بعد از تزریق یک واقعیت است

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بایدها و نبایدهای استفاده از سشوار