سلام و خسته نباشید خدمت حضرتعالی برادرم دچار عارضه آبسه مقعدی شد و پس از مراجعه به پزشک جراح تشخیص داده شد که باید جراحی شود هم آبسه مقعد و هم فیستول اما پس از عمل مشخص گردید که تنها آبسه تخلیه شده که البته دقیقا گوشت پا تراشیده شده و گود شده است و فیستول عمل نشده و یک نخ آویزان مانده که وصل به داخل است وزمان تعویض پانسمان این نخ چرخانده میشود که درد وحشتناکی ایجاد میکند لطفا برای ما توضیح فرمائید که چرا فیستول را عمل نکرده اند و علت کار گذاشتن این نخ چیست با سپاس و تشکر فراوان از مطالب مفید شما

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . احتمالا جراحی فیستول به روش بستن انجام شده است . [1399-12-07]

پاسخ سوال پزشکیدرمان مقعد فیستول

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ماینوکسیدل چیست؟

فرم دهی صورت بدون نیاز به جراحی

تغذیه نادرست و کوتاهی قد

افسردگی پس از زایمان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

از بین بردن قوز بینی با تزریق ژل بینی

علت و درمان درد فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

اگر تصمیم به باردار شدن دارید، این مطلب را بخوانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علائم پیشرفت کاتاراکت

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]