سلام دوباره ممنون بابت لطف و جوابتون، آقاي دكتر تعداد زگيل فرقي نداره و همه در يك جلسه درمان ميشن؟چون تعداد زگيلهاي تناسلي من با درمانهاي قبلي نه تنها كم نشدن كه زيادم شدن بازم ممنون از اون جهت سوال ميكنم كه برنامه اومدنم رو بدونم واقعا از لطفي كه داريد و جواب سوالات رو ميديد يك دنيا سپاسگزارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تعداد زیاد زگیل تناسلی مدت درمان را بیشتر میکند ولی همه در یک جلسه قابل درمان است [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیزگیل تناسلی

تلفن : 91620100 - 031

از لیزر فرکشنال بیشتر بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نقاط فوردایس لب ( تجمع غدد چربی زیر پوست)چیست؟

جدیدترین روش های جوانسازی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تأثیر آلاینده ها روی پوست

سرطان سینه در بارداری

رژیم غذایی دربیماران شیزوفرنی

روش های مختلف درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبت از اگزما در کودکان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

واکسن گارداسیل

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]