سلام. من و همسرم پس از مقاربت از روش EC با استفاده از قرص اچ دی استفاده کردیم و حدود 5 روز بعد همسرم دچار خونریزی شد.آیا این خونریزی یک پریود محسوب می شود؟ یعنی آیا باید برای زمان پریود شدن بعدی از زمان همین خونریزی محاسبه کنیم یا از پریود قبل از مصرف قرص؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو سیکل پس از مصرف قرصهای اورژانس نظم پریود کمی دچار اختلال می شود. این خونریزی پریود محسوب نمی شود ولی می توانید در محاسبات خود روز اول این خونریزی را مبنای استفاده از قرص قرار دهید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پیوند مو برای چه کسانی ممنوع است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

همه چیز در مورد تزریق ژل لب

آیا دیسک کمر میتواند باعث فلج شدن پاها شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیوفیدبک

دلایل ریزش ابرو و راهکار درمان آن

آناتومی زانو و التهاب بورس ها

آیا ادامه ندادن بوتاکس منجر به عوارض میشود؟

بالا بردن ابرو با تزریق بوتاکس