باسلام.خانمی 27 ساله هستم.از سن بلوغ ب علت مشکلات هورمونی الت تناسلیم تیره شده و تاکنون بسیار زیاد شده و داره به رانم میرسه!!! هرچه دکتر مراجعه میکنم میگن درمان نداره میشه راهنماییم کنید که ایا با لیزر کیوسوییچ درمان میشه؟ واینکه باید چکار کنم که زیادتر نشه؟ خواهشا کمک کنید چون زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده. مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید میدانم که لیزر موثر باشد. اگر حالت برجستگی مختصری هم داشته باشد با میکرو و درمان ضد لک بهبود دارد. اگر اصلا برجسته نیست با درمان ضد لک بهبود دارد. [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن تیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

مراقبت های دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان دررفتگی مادرزادی لگن در نوزادان با بریس

توانبخشی پوکی استخوان

لیفت پلک با پلاسما چگونه انجام می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اگزمای دور چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پوست دست وانگشتان با تزریق ژل و چربی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

هیدروسل (آب اوردگی بیضه ) چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کاربرد رادیولوژی پانورکس

گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]