سلام خسته نباشید من الان 6 ماهی میشه ریزش دارم و سال قبل هم این ریزشو داشتم که با مصرف ماینوکسیدیل 3% بدون پروپیلن مشکلم حل شد جوری که کامل موهام پر شده بود اما دوباره از فروردین امسال ریزشم شروع شد و تا الان ادامه داره به دکتر مراجعه کردم ایشون گفتن با توجه به اینکه 27 سالته و موهای دو طرف پیشونیت خالی نشده و تا وسط پیشونیت مو داری علائم ریزش موی ارثی نداری.گفت ریزشت به خاطر استرس و فکر زیاده و عصبی بودنه .من اطراف سرم هم کمی ریزش دارم حتی ابروهام .چه کار کنم خوب بشه نمیدونم؟بعد ماینوکسیدیل بدون پروپیلن از لحاظ اثربخشی فرقی با ماینوکسیدیل با پروپیلن داره؟چون لایه سفید روی پوست سرم میمونه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پروپیلن باعث افزایش نفوذ ماینوکسیدیل میشود پس اثر ماینوکسیدیل را بیشتر میکند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان زخم معده

بلوک عقده ای عصبی ستاره ای جهت کاهش درد بازو

علل و علائم شایع سنگ کلیه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چرا پلک و حدقه دچار عفونت می شوند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت سوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سونوگرافی لگن از طریق بررسی شکمی ، ترانس واژینال ، ترانس رکتال

بهترین روش افزایش قطر آلت تناسلی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کم خوابی

چند نکته در باره زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]