سلام دکتر خسته نباشید در رابطه با پوستم صورتم سوالی داشتم اونم اینه که پوستم چربه و دائما در حال جوش زدن هستم اما در چند ماه اخیر به علت دستکاری زیاد جوش های صورتم به لکه های سیاه تبدیل شدن و از 1 طرفم از کرم های لایه بردار نمیتونم استفاده کنم میخواستم نظرتون رو در مورد استفاده از کرم رژودرم بدونم آیا موثره یا نه؟ اگه نه چه توصیه ای در این مورد دارین؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر موثز نیست باید درمان ضد لک طولانی استفاده نمایید یا با پزشکتان در مورد لیزر مشورت نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

آنچه باید در مورد آمپول سیکلوفم پیشگیری از بارداری بدانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

شروع انتی کواگولانت پروفیلاکسی در کودکان بستری مبتلا به کوید

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

علت ایجاد دون دون های سفید روی لب

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت بخش دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

پاک کننده های مناسب صورت

تأثیر لیفت با نخ در درمان افتادگی صورت

اصلاح پیر چشمی دیگر یک رویا نیست

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

ویتامین ها و املاح تقویت کننده مغز