با سلام خانمی 39 ساله هستم با پوست چرب . در صورتم گزانتوما وجود دارد که با مراجعه با پزشک تعدای از آنها را با لیزر co2 برداشت و ایزوترتنت تجویز کردن برای ÷یشگیری از ایجاد موارد جدید. همچنین در ناحیه ÷شت و سینه اکنه دارم. آیا مصرف همزمان ایزوترتنت با انجام لیزر مشکلی ندارد؟ آیا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک همراه با ایزوترتنت هست؟ آیا لیزر موی زائذ را همرا با مصرف ایزوترتنوئین می شود انجام داد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر موی زاید مشکلی ندارد ولی لیزرهای تخریبی مثل دی اکسید کربن بهتر است انجام نشود چون ترمیم مشکل میشود [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پاک کردن تاتو خط چشم با لیزر کیوسوئیچ

میکرونیدلینگ و جوانسازی پوست

بیوپسی کلیه تحت گاید سونوگرافی

سیب زمینی یا برنج قهو ه ای کدام سالمتر است ؟

ناخن جویدن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سونوگرافی رحم و تخمدان ها به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نکاتی جهت داشتن موهای سالم

آرتروز چیست و چه علائمی دارد؟

موارد ممنوعیت سرما درمانی

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]