با سلام خسته نباشید خانوم دکتر خاهش میکنم زود ج بدید لطفا من جمعه نزدیکی اولم بود ینی 15 روز از پریودم گذشته بود.کیست و ضعف تخمدان دارم با قرص پریود میشم ولی 5 اذر بدون مصرف قرص با 28 روز سیکل پریود شدم.دقیقا شنبه شب قرص بلارو یه دونه خوردم به مدت سه شب قطع کردم ولی امروز که5شنبه س پریود نشدم احتمال حاملگی هست خانوم دکتر .من نباید حامله بشم گمگم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درمان زانوی پرانتزی با تمرینات قدرتی

نحوه یاری والدین برای بهبود اعتماد به نفس به کودکان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

عمل جراحی بینی گوشتی، مراقبت ها ، هزینه و عوارض

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

راهکارهایی جهت ترک غذا خوردن احساسی

اهمیت ضد آفتاب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آزمایش آنالیز منی یا اسپرموگرام

رفع خطوط پیشانی با تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دندان قروچه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

مراحل رشد ابرو بعد از کاشت ابرو طبیعی